1
Košarka

Thomas Walkup, #0 of Olympiacos Piraeus and Isaiah Canaan, #3 of Olympiacos Piraeus during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRCI TVRDE: Zvezda zagrizla za prvog pleja Olimpijakosa! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.24 u 11:56

Ove godine je u proseku beležio 11,1 poen uz 1,2 skokova, 1,4 asistencija

Olimpijakos će sledeće sezone biti lišen usluga jednog od najboljih igrača prethodne sezone, a on bi mogao da promeni klub, ali ne i boje kluba – Crvena zvezda je zainteresovana za usluge Ajzee Kenana.

Amerikanac koji je u protekloj sezoni igrao u Olimpijakos, prvi je pik Crvene zvezde pišu grčki mediji, koja želi da se pojača na bekovskim pozicijama. Pored šampiona ABA lige, za Kenana se interesuju i neki italijanski klubovi.

Kenan ima 33 godine i visok je 183 centimetara. Ove godine je u proseku beležio 11,1 poen uz 1,2 skokova, 1,4 asistencija i 0,9 ukradenih lopti. U Evropi nosio dresove Uniksa iz Kazanja i Galatasaraja.

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter