0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak Kruševac

TUGA: Umro legendarni srpski fudbaler, igrao u tandemu sa Savićevićem i Mijatovićem!

Objavljeno: 30.05.24 u 15:14

Najdublji trag ostavio je u Budućnosti i Napretku

Legendarni levi bek Budućnosti iz Podgorice i Napretka iz Kruševca Goran Stanisavljević preminuo je u 61. godini života.

Veliki i dubok trag ostavio je pre svega u Podgorici, gde je dobio status legende. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana.

Bio je saigrač Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, Dragoljuba i Branka Brnovića u Podgorici pošto je 1986. stigao iz Napretka i odigrao je 108 utakmica za klub i postigao jedan gol. U Austriji je sa Klagenfurtom osvojio kup 1998. godine, a Napredak se od njega oprostio saopštenjem.

U Austriji je u 61. godini preminuo naš nekadašnji fudbaler Goran Stanisavljević – Stana. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana. Od 1990. pa narednih 10 godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Rid, Austriju Lusteanu, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova. Slava mu i hvala za sve utakmice u Napretkovom dresu – navodi se u saopštenju.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter