0
Fudbal
Dejan Joveljić

FOTO: X/@LAGalaxy

PIKSI, MOŽDA SI POGREŠIO: Joveljić nije na spisku za EURO, ali zato nastavlja da rešeta po Americi! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.24 u 10:56

Joveljić se nalazi u sjajnoj formi

Dejan Joveljić, napadač Los Anđeles Galaksija, nastavio je svoj golgeterski niz u MLS ligi, iako nije uvršten na spisak reprezentativaca Srbije za Evropsko prvenstvo 2024. godine. U sinoćnjoj pobedi nad Dalasom, Joveljić je postigao dva gola, doprinoseći rezultatu 3:1, na opšte zadovoljstvo navijača, među kojima je bio i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović.

Los Anđeles Galaksi je ovom pobedom zadržao drugu poziciju na tabeli MLS lige, sa samo dva boda manje od lidera, Real Solt Lejk Sitija. Joveljić je svojim golovima u 4. i 66. minutu izbio na peto mesto liste strelaca lige, sa četiri gola manje od vodećeg Kristijana Aranga iz Real Solt Lejk Sitija.

Njegova forma u MLS ligi možda ostavlja žal što nije dobio priliku da igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu, ali Joveljić ne dopušta da ga to obeshrabri. Njegova fokusiranost na klupsku karijeru i stalni napredak u MLS ligi pokazuju njegovu profesionalnost i posvećenost fudbalu.

Navijači Los Anđeles Galaksija nadaju se da će Joveljić nastaviti sa sjajnim partijama i pomoći timu da osvoji titulu ove sezone. Njegovi golovi i energija na terenu već su osvojili srca mnogih, a podrška poznatih sportista poput Bogdana Bogdanovića dodatno doprinosi njegovoj popularnosti.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter