0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

KAKO JE SVE POČELO: Miško Ražnatović otkrio prepisku sa Janakopulosom i otkrio kako je Ataman otišao u PAO! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.24 u 21:27

Zanimljiva konverzacija…

Panatinaikos je prošle nedelje osvojio sedmu titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu savladao Real Madrid sa 95:80.

Jedan od najzaslužnijih za uspeh Atinjana svakako je bio i trener Ergin Ataman, koji je prethodno dvaput upravo sa Efesom uspevao da osvoji Evroligu.

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Plan da PAO postane ponovo jak izgleda je skovan mnogo ranije, a svoj uticaj imao je i Miško Ražnatović. Najpoznatiji košarkaški agent objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom, gde se vidi kako mu još pre godinu i tri meseca predlaže da na klupu dovede Ergina Atamana.

– Samo između nas. Ako se odlučiš da na leto uradiš nešto veće i jače – Ataman. Siguran sam da je za rat u Grčkoj ovo mnogo bolje od španskih varijanti. Razgovaraćemo kad dođe vreme. Samo da znaš ovo nije nemoguće, ako si zainteresovan. Mnogo će zavisiti od plej-ofa Evrolige – napisao je Ražnatović u poruci Janakopulosu.

Nedugo zatim, Dimitris je pozitivno odgovorio Ražnatoviću.

– Zdravo, Ataman je moja omiljena osoba u evropskoj košarci. Da, veoma sam zainteresovan, pozvaću te uskoro u vezi ovoga – odgovorio je Janakopulos, a samo dve nedelje kasnije postalo je jasno da će Ataman preuzeti ekipu iz Atine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter