0
Domaći fudbal
Antonio Rukavina

FOTO: HotSport

ANTONIO RUKAVINA ZA HOTSPORT PODKAST: „Uvek nas prate razni skandali, Banetovo skidanje trake i smenu Muslina ne mogu da objasnim!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.24 u 20:16

Rukavina se dotakao različitih tema u našem podkastu

Antonio Rukavina je dugo godina bio nezamenjiv šraf fudbalske reprezentacije Srbije, zbog toga što je bio jedini kvalitetan desni bek koga je naša zemlja imala, upravo je on bio gost treće epizode HotSport podkasta.

Prve korake je napravio u novobeogradskim Blokovima, da bi fudbalom počeo da se bavi u ekipi Bežanije koja se nalazi u njegovom kraju.

Ne toliko laki počeci umalo su ga naterali da batali fudbal i krenu na neku drugu stranu, ali je sve prelomila utakmica u Banatskom Dvoru, posle koje dileme više nije bilo.

Brzo je došlo interesovanje Partizana, gde je za kratko vreme postao ne samo važan igrač već i kapiten tima iz Humske.

Rukavina je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim stručnjacima od Jirgena Klopa, Havijera Klementea, Slavoljuba Muslina, Radomira Antića, ali je na njega najveći uticaj u najranijem dobu imao Miroslav Đukić.

Nije mala stvar igrati za Borusiju iz Dortmunda ili Viljareal, što su samo pokazatelji za neosporni kvalitet koji je popularni Toni posedovao kao fudbaler.

Kako vidi činjenicu da je on poslednji desni bek reprezentacije Srbije, šanse Orlova na predstojećem Evropskom prvenstvu kao i stanje u Partizanu pogledajte u trećoj epizodi HotSport podkasta.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter