1
EURO 2024
Nemanja Stojić

Nemanja Stojic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Cukaricki on stadium TSC Arena on April 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSIJEVO IZNENAĐENJE SE OGLASILO: Nemanja Stojić o pozivu za EURO koji je šokirao Srbiju!

Objavljeno: 28.05.24 u 21:12

Spisak koji je sve iznenadio zbog njega

Spisak fudbalera koje je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izabrao za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj izazvao je brojne reakcije, a posebno se ističe ime Nemanje Stojića, štopera TSC-a, koji je dobio prednost ispred Strahinje Erakovića iz ruskog Zenita.

Nemanja Stojić podelio je svoje prve utiske nakon što je saznao da će biti deo reprezentacije za EURO 2024 u izjavi za „TV Arena sport“.

Iskreno, potajno sam se nadao da ću dobiti poziv za Nemačku. Znam da iza sebe imam dobru sezonu, a kada sam već bio na širem spisku postojala je nada da ću se naći i na ovom skraćenom, mada sam bo svestan da će to biti teško. Imao sam informaciju, kao i svi, da će selektor spisak saopštiti danas, a kada sam jutros video veliki broj poruka i propuštenih poziva, znao sam da je to to – rekao je Stojić.

Stojić smatra da je ovaj poziv priznanje ne samo njemu već i njegovom klubu.

Koliko sam ja srećan što sam dobio poziv, toliko su i svi u klubu. To je potvrda da se u TSC-u dobro radi, da smo imali odličnu sezonu i da smo na dobrom putu. Nisam neko ko je sklon tremi i ukoliko dobijem priliku da zaigram na nekom meču, a nadam se da hoću, biću spreman da pomognem i da uradim sve ono što selektor Stojković bude tražio od mene. Već sam imao priliku da radim u reprezentaciji, poznajem igrače i neće mi biti problem da se prilagodim – uverava Stojić.

Nemanja Stojić je iza sebe imao impresivnu sezonu sa TSC-om, što je verovatno bio ključni faktor u odluci selektora Stojkovića da ga uvrsti na konačan spisak za Evropsko prvenstvo. Navijači i stručnjaci sada s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se ovaj mladi štoper snaći na velikoj sceni u Nemačkoj.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter