3
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

EVO BEZ KOGA PIKSI MORA DA PUTUJE NA EVROPSKO PRVENSTVO: Ovi igrači nisu uspeli da uđu na konačni spisak!

Objavljeno: 28.05.24 u 09:33

Poznato kojih 26 igrača ide.

Selektor reprezentacije Srbije u fudbalu, Dragan Stojković Piksi, danas je saopštio svoj spisak za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, koje startuje sredinom juna.

Naša reprezentacija nalazi se u grupi C zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Ovo su igrači na koje naš selektor planira da računa na najvećoj evropskoj reprezentativnoj fudbalskoj smotri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Interesantno je da u skorije vreme nije bilo više igrača iz domaće lige, jer su tu Zvezdini Srđan Mijailović i Uroš Spajić, ali verovatno i novo pojačanje crveno belih, Nemanja Stojić.

Ostaje veliki znak pitanja zašto Aleksandar Jovanović, čuvar mreže Partizana, nije dobio poziv za nacionalni tim.

Osim njega još sa spiska su izostali Strahinja Eraković (Zenit), Jan Karlo Simić (Milan), Saša Zdjelar (CSKA Moskva), Samed Baždar (Partizan), Aleksandar Ćirković (TSC), Matija Gluščević (Radnički 1923), Nemanja Radonjić (Majorka), Mihailo Ivanović (Vojvodina).

8
22

3 Komentara

  1. Cergarska posla. Piksi je sin ciguligu carsije I moramo je da povede nekolicinu bolida ispod shatre! Koji ce qc na spisku Mijailovic,pa i Spajic?.Mnogo bolje I dugorocno korisnije da je poveo Jana Karla iz AC Milana. Ovaj Stojic je rupa van takva.
    Takodje, za EP je pametnije imati iskusne vratare a zbog toga bih uvek pre poveo Jovanovica od mladog Petrovica.Ali, ponavljam, Chergina carsija odlucuje o svemu u nasem sportu.
    Od EP ne ocekujem nista do bruka nje.
    Sta ce ti Luka Jovic, bolje da je poveo Sofiju Milosevic, ona bi barem I sigurno zavela nekog protivnockog centarfora na terenu. Tako bi I imali koju sansu. Ume ona zavesti fudbalere,Zar ne!! E, Pixice, unapred si ekipi skinuo gace,sa svojom bezumnom taktikom!!

    0
    3
    Odgovori
  2. Zvezdaš sam, golman Partizana jeste najbolji u Srbiji no sva ova trojica su po svemu bolji od njega momentalno a za to je kriv Partizan koji nije imao obranu kako Bog zapovijeda.

    1
    0
    Odgovori
  3. Opet Piksi vodi povređene i rovite igrače na Evro ko što je vodio na Sv.prvenstvo!Šta tu radi Gudelj koji ne igra već po godine?Nemam ja ništa protiv Gudelja no čovjek je van forme i onda će nam vrag biti kriv kad dobijemo 5-6komada po utakmici.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter