0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA EKSPRESNO PRONAŠLA ZAMENU ZA DRAGOVIĆA: Crveno-beli vraćaju svoje dete?

Objavljeno: 27.05.24 u 23:23

Preogovori su u toku

Završila je Crvena zvezda još jednu uspešnu sezonu osvajanjem četvrte vezane duple krune, a na Marakani se uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu i borbu za grupnu fazu Lige šampiona.

Završen je povratak Luke Ilića, a u Ljutice Bogdana bi mogao da se vrati i defanzivac. Kako nezvanično saznaje Telegraf, reč je o Nemanji Stojiću, fudbaleru TSC-a.

Nemanja Stojic (L) and Nemanja Nikolic (R) at Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 match between fk Partizan and fk TSC Backa Topola, played at Partizan Stadium, 25.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

 

Pregovori između kluba i fudbalera traju, a ukoliko do konačnog dogovora dođe, Stojić bi se ponovo vratio na Marakanu, s obzirom na to da je crveno-beli dres nosio u mlađim kategorijama, a nastupao je i za Zvezdin razvojni tim Grafičar.

Ostaje da vidimo kakav će biti krajnji ishod, i koliko će iznositi obeštećenje ukoliko do dogovora dođe, s obzirom na to da Stojić ima ugovor sa timom iz Bačke Topole do leta 2025. godine.

24
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter