2
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v SSC Napoli ZELJKO KALUDJEROVIC, IVICA MOMCILOVIC, GORAN VASILIJEVIC, VLADA STOSIC, SLOBODAN MAROVIC, REFIK SABANADZOVIC, ILIJA NAJDOSKI, DRAGISA BINIC, MILORAD BELODEDIC, SINISA MIHAJLOVIC, DEJAN SAVICEVIC, LJUPKO PETROVIC, SVETOZAR MIJAILOVIC, DRAGAN DZAJIC, bivsi fudbaleri Crvene zvezde, prvaci Evrope 1991. sa peharom za prvaka, na utakmici Lige sampiona protiv Napolija, na stadionu Rajko Mitic. Beograd, 18.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDINA LEGENDA PRIVEDENA: Osvojio titulu prvaka Evrope 1991. godine, a sada će morati u policiju!

Objavljeno: 27.05.24 u 12:15

Ostavio je dubok trag za kratko vreme na Marakani

Miodrag Belodedić, legendarni fudbaler Crvene zvezde i osvajač Kupa evropskih šampiona 1991. godine, priveden je nakon incidenta koji se dogodio posle proslave njegovog 60. rođendana u Rumuniji.

Belodedić je nakon rođendanske zabave seo za volan, a ubrzo ga je zaustavila policija i proverila mu nivo alkohola u krvi. Prema izveštajima iz Rumunije, policija je Belodedića jurila pod rotacijom, a nakon urađenog alko-testa, oduzeta mu je vozačka dozvola na 90 dana.

Zaustavili su me kada sam izašao iz restorana, sa zabave. Otišao sam oko tri i nešto. Došli su za mnom i zaustavili me. Stajali su i čekali. Jurili su me policijskim autom, sa rotacijom, oko 100 metara, nakon čega sam stao – ispričao je Belodedić.

Belodedić je istakao da je popio samo dva pića sa prijateljima, a alko-test je pokazao nivo alkohola u krvi od 0,08.

Da li shvatate koliko sam bio pijan? Naravno, to je prekršaj… Odveden sam u policiju, držali su me dva sata, uzeli su mi krv… Rekao sam im da nisam pijan, da mogu da stojim na jednoj nozi. I uzeli su mi vozačku na 90 dana – dodao je on.

Tokom vikenda, Belodedić je inače učestvovao u utakmici „zlatne generacije“ rumunskog fudbala protiv drugih veterana koje je sa klupe predvodio Žoze Murinjo. Podsetimo, Belodedić je u svojoj karijeri dva puta bio prvak Evrope, sa Steauom i Crvenom zvezdom.

46
18

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter