3
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA IMA METE U SUPERLIGI: Terzić najavio dolazak trojice igrača iz domaće lige!

Objavljeno: 27.05.24 u 11:12

Zvezda ima ozbiljne planove za budućnost

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, u intervjuu za Telegraf, najavio je jedan od najuzbudljivijih prelaznih rokova u istoriji kluba. Terzić je otkrio planove za pojačanje i podmlađivanje tima u cilju novog napada na Ligu šampiona.

Terzić je dao detaljan uvid u trenutnu situaciju sa ključnim igračima, uključujući Hvanga, Mirka Ivanića i Omrija Glazera. Takođe je spomenuo da klub trenutno ima ponude teške 42 miliona evra i da se nedavno video sa Markom Arnautovićem.

Posebnu pažnju posvetio je domaćoj Superligi, gde Crvena zvezda ima nekoliko igrača na radaru.

U Superligi ima dobrih igrača. Na radaru su nam trojica. Realno je da dođu. Videćemo. Ima jedan interesantan štoper, jedan vezni igrač, jedan špic. Imamo par interesantnih igrača koje smo dobro ispratili u ovoj sezoni. Imena? Ne pričamo nikad o imenima. Mada niko ne može da nam pomrsi račune. Pa ne može, ne može, ne može. Čak ćemo platiti koliko treba – rekao je Terzić za Telegraf.

Terzić je naglasio važnost ulaganja u domaću ligu i pomaganja drugim klubovima u Srbiji.

Nama je 83 odsto u strukturi prihoda iz inostranstva. Volim kad nam dođe novac iz inostranstva i kad taj novac reinvestiramo u domaće klubove. Na taj način pomažemo klubovima i to je neka misija Crvene zvezde. Mi smo mnogo, mnogo igrača doveli u prethodnom periodu iz domaće lige, iz raznih klubova, gde smo upumpavali tim klubovima novac koji im je potreban za život kluba. I to je misija Crvene zvezde kao najvećeg kluba u Srbiji. Da pomogne svim ostalim klubovima i finansijski – dodao je Terzić.

Crvena zvezda ulazi u leto sa ambicijama da dodatno ojača svoj tim i ostvari nove uspehe na domaćoj i evropskoj sceni.

47
8

3 Komentara

  1. Zvezdi mnogo više prija domaća atmosfera, u kojoj nema iznenađenja,,,po vertikali,,,Čim promole nos, izvan grane dobiju po njokari,,,,,

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter