0
Košarka
Šakil O'nil, Luka Dončić

FOTO: X/Printscreen

ŠEK NAPRAVIO ŠOU: Legendarni NBA centar zapevao na srpskom i šokirao Dončića! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.24 u 08:51

Luka i Šek su napravili šou

Sa Lukom Dončićem u glavnoj ulozi, spektakl je zagarantovan kako na terenu tako i van njega! Pre treće utakmice finala Zapadne konferencije između Dalas Maveriksa i Minesota Timbervulvsa, legendarni Šekil O’Nil pridružio se Dončiću u nezaboravnom trenutku tokom zagrevanja.

Dok se Dalasova hala zagrevala za početak meča, ozvučenjem je grmela pesma „Prazan stan“ poznate zagrebačke grupe ET (Elektro tim). Šekil O’Nil, sedeći pored terena, pokušavao je da uhvati reči pesme, otvarao usta i pretvarao se da zna melodiju i tekst, izazvavši smeh kod Dončića i publike.

Na terenu, Dončić je nastavio da dominira zajedno sa Kajrijem Irvingom, vodeći Maverikse do pobede nad Timbervulvsima rezultatom 117:109. Dončić je meč završio sa impresivnih 33 poena, sedam skokova, pet asistencija i pet ukradenih lopti. Ova pobeda stavila je Dalas u vođstvo od 3:0 u seriji, dovodeći ih na korak od plasmana u veliko NBA finale.

Dalas je ponovo pokazao svoju snagu i spremnost za najveće izazove, a uz ovakve performanse na terenu i zabavne trenutke van njega, Dončić i O’Nil su obezbedili nezaboravan spektakl za sve prisutne.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter