1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: FSS

SADA JE SVE ZAVRŠENO: Piksi produžio ugovor i ostaje selektor Srbije do 2026. godine!

Objavljeno: 27.05.24 u 11:59

FSS veruje u Piksija

Dragan Stojković Piksi je danas i zvanično produžio ugovor kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije do 2026. godine. Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije konačno je odobrio produženje ugovora, nakon što je prethodnih dana sve bilo dogovoreno i potvrđeno.

Ovom odlukom, Stojković će voditi „Orlove“ do Svetskog prvenstva 2026. godine. Iako je bilo sumnji zbog loših rezultata na prijateljskim utakmicama u martu, sve je konačno rešeno kada je postavljen kamen temeljac za Nacionalni stadion.

Stojković je tako postao prvi selektor od Ivice Osima koji je vezao dva kvalifikaciona ciklusa i nastupe na dva velika takmičenja. Ovaj potez predstavlja značajan korak ka kontinuitetu i stabilnosti u vođenju nacionalnog tima, što je ključno za buduće uspehe na međunarodnoj sceni.

Navijači i stručnjaci se nadaju da će Piksi nastaviti da unapređuje igru reprezentacije i da će Srbija ostvariti zapažene rezultate na predstojećim takmičenjima.

0
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter