0
Košarka
KK Partizan - KK Mega

Kosarkaska Liga Srbije semifinals match between Partizan and Mega MIS, played at Belgrade arena, 24.05.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IGRA ZA FINALE: Mega će pokušati da odupre naletu crno-belih!

Objavljeno: 27.05.24 u 11:33

Partizan ima meč loptu, ali će morati da je potvrdi u gostima

Košarkaši Partizana suočavaju se s Megom u drugoj utakmici polufinala košarkaške Superlige Srbije. Crno-beli su pre tri dana ostvarili pobedu na domaćem terenu sa rezultatom 82:72, čime su došli nadomak plasmana u finale. I pred ovaj novi okršaj, Partizan važi za favorita.

Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je izazove motivacije nakon nedavnih dešavanja, ali je naglasio važnost pripreme za nastavak serije.

Nije lako naći motivaciju posle svega što se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, da im objasnimo da je ovo novo takmičenje, drugo takmičenje i jedini način da se zaboravi ono što je do sad bilo. Biće potrebno da se spremimo za ponedeljak za drugu utakmicu i da probamo da odigramo bolje nego sada – rekao je Obradović nakon prve pobede.

Mega ima priliku da produži seriju, a trener Marko Barać ističe važnost energije i koncentracije njegovih igrača za ovaj meč.

Još jedna utakmica protiv velikog tima i prilika za naše mlade igrače da pokažu svoj talenat. Ovoga puta igramo u našoj sali i maksimalno smo motivisani pred ovaj duel. Analizirali smo prvi meč i pokušali da napravimo određene korekcije kako bismo bili što spremniji. Biće nam potrebna velika energija i koncentracija u pokušaju da vratimo seriju u Arenu – rekao je Barać.

Druga utakmica je na programu od 20 časova u TC „Dejan Milojević“, a dešavanja možete pratiti na Premium 1 kanalu Arene sport.

Ako Mega pobedi i izjednači u seriji, treći susret će se održati u četvrtak od 18 sati, s Partizanom kao domaćinom u Areni. Drugi polufinalni par čine FMP i Crvena zvezda, a ta utakmica se igra od 18 sati, s prednošću na strani crveno-belih koji brane trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter