0
Evroliga

from left Uros Trifunovic, #32 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

NOVA BOMBA NA POMOLU: Novopočeni član Evrolige želi centra Partizana!

Objavljeno: 27.05.24 u 21:40

KK Pariz želi Frenka Kaminskog

Počela je sezona košarkaških transfera, a ime Frenka Kaminskog našlo se u centru pažnje. Prema navodima portala Total Basket, novi član Evrolige i osvajač Evrokupa, KK Pariz, želi da dovede Kaminskog u svoje redove za narednu sezonu.

Kaminski, koji je posle jedne sezone napustio Partizan, nije uspeo da ostavi značajan trag u srpskom klubu. Iako je u Beograd došao sa dugogodišnjim NBA iskustvom, očekivanja da postane ključni igrač Partizana nisu se ostvarila. Kaminski je imao nekoliko dobrih napadačkih nastupa, ali se nije uspeo potpuno uklopiti u tim i prilagoditi zahtevima trenera Željka Obradovića. Tokom svoje epizode u Evroligi, prosečno je beležio 8,9 poena za 17 minuta po utakmici, a najbolju partiju pružio je protiv Efesa sa 24 postignuta poena.

Nakon poraza Partizana u finalu ABA lige, Kaminski je napustio klub i trenutno se nalazi u Americi, gde pokušava da pronađe novi NBA angažman, što mu je apsolutni prioritet.

Ostaje da se vidi gde će Kaminski nastaviti svoju karijeru. Što se tiče KK Pariza, oni su kao osvajači Evrokupa postali novi članovi Evrolige. Iako postoje spekulacije o njihovoj neizvesnosti u vezi s nastupom u elitnom takmičenju, interesovanje za igrače poput Kaminskog sugeriše da su ozbiljni u svojim planovima za budućnost.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter