0
Domaći fudbal
Albert Nađ

FOTO: FK Partizan

NAĐ PRED NOVINARIMA: Partizan traži put do Lige šampiona!

Objavljeno: 27.05.24 u 12:35

Partizan pred sobom ima ozbiljne izazove

Fudbalski klub Partizan završio je sezonu 2023/24 na drugom mestu Mozzart bet Superlige Srbije, što im je omogućilo učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona prvi put posle sedam godina. Potencijalni rivali crno-belih u kvalifikacijama su ekipe Fenerbahčea i Dinama iz Kijeva.

Prelomni trenutak sezone za Partizan desio se pet kola pred kraj, kada je pomoćni trener Albert Nađ preuzeo ekipu od Igora Duljaja. Nađ je pobedom nad ekipom Čukaričkog u 36. kolu sa rezultatom 0:1 doveo tim do drugog mesta na tabeli.

Na radnom doručku održanom u ponedeljak, 27. maja 2024. godine, u SC Partizan-Teleoptik, Nađ je zajedno sa svojim stručnim štabom, koji čine Bojan Zavišić, Marko Jovanović, Miroslav Čermelj, kondicioni trener Aleksandar Tomić, trener golmana Nemanja Jovšić i tim menadžer Milan Milijaš, sumirao sezonu i odgovarao na pitanja novinara.

Partizan će se ponovo okupiti za vikend 15. i 16. juna kada su zakazani prvi medicinski testovi pred pripreme za narednu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. Crno-beli se nadaju da će se dobro pripremiti i uspešno se plasirati u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter