3
Domaći fudbal
Albert Nađ

FOTO: FK Partizan

KAKO JE PARTIZAN ISPUSTIO TITULU? Albert Nađ objasnio šta je preokrenulo stvari na stranu Crvene zvezde!

Objavljeno: 27.05.24 u 13:12

Partizan je nakon derbija krenuo da pada

Trener fudbalskog kluba Partizan, Albert Nađ, potvrdio je informacije o odlasku Mateuša Saldanje iz kluba do kraja prelaznog roka. U razgovoru sa medijima, Nađ je istakao kvalitet brazilskog igrača koji je u jednoj sezoni pokazao svoju klasu u dresu Partizana.

U razgovoru sa medijima, Nađ je apostrofirao kvalitet Brazilca koji je za samo jednu sezonu u Humskoj pokazao klasu.

Da podsetimo, Saldanja i Partizan, kao što smo prvi i javili, imaju dogovor da ovaj ostane do kraja kvalifikacija.

Saldanja će najverovatnije napustiti klub, dečko je ozbiljan potencijal, kvalitetom može da igra u ligi petica, na to sigurno ne možemo da utičemo, jer će sigurno doći neka zanimljiva ponuda. Od bočnih, preko veznih igrača, do odbrane. Svuda nam trebaju pojačanja, a ima zanimljivih i domaćih igrača. Najponosniji sam na to što smo uspeli da ostanemo tu gde jesmo, jer sm oprošle godine bili četvrti. Iako lično nisam zadovoljan celom sezonom. Došli snmo u situaciju da strepimo, ispustili smo mnogo bodova, u jednom momentu smo bili i prvi ispred Zvezde – rekao je Nađ i nastavio:

Uspavali smo se posle 2:2 na Marakani, tim remijem smo zadržali prvo mesto, a zaboravili smo na činjenicu da je Zvezda bila bolja tada i da smo mogli da izubimo. Onda je došao Napredak, pa Lučani… Ponosan sam što su na kraju momci ipak izdržali sve, uspeli da u poslednjem kolu ipak ne strepimo. Nismo iskorisitli dobro momenat kada Zvezda nije bila u dobrom momentu. Imali smo sedam bodova više, pa ispustili to, pa okrenuli u onom jesenjem delu. Pred zimsku pauzu je došlo do pada, a trebalo je da imamo mnogo veću bodovnu prednost, jer dobro je poznato Zvezdino proleće i kako sve funkcioniše. Nismo iskoristili šansu, ogroman pritisak, neki rezultati nisu bili dobri, ali na kraju smo na Banovom brdu rešili, uz veliku pomoć Aleksandra Jovanovića.

12
25

3 Komentara

  1. Ajde ne laprdaj!
    Da vam nije bio ceo kismos srece mogli ste 20 ko.ada da primite u tri derbija!
    Cak je Zvezda bila bolja i u prvom derbiju i to mnogo…i.ali ste imali sreće nevidjenje!
    Kakvo to prolece pominjes…5 za redom ste izgubili!
    Vas da nema trebalo bi vas izmisliti kada djon se srami vas od vas onda…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter