0
Evroliga
janakopulos

FOTO: Screenshot/YouTube

JANAKOPULOS PROVOCIRA RIVALE: Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa dao izjavu koja će zapaliti Grčku!

Objavljeno: 27.05.24 u 10:56

Opet je sve zapalio svojom izjavom

Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, dao je izuzetno zanimljivu izjavu za grčku televiziju „Nova“ nakon što su košarkaši Panatinaikosa osvojili titulu prvaka Evrope. PAO je trijumfovao u finalu fajnal-fora savladavši Real Madrid rezultatom 95:80, čime su se posle 13 godina pauze vratili na evropski tron.

Janakopulos je iskoristio priliku da proslavi ovaj veličanstveni uspeh, ali i da „pecne“ ljutog gradskog rivala, Olimpijakos, između redova.

Drugi računaju na nizove pobeda, šuteve, uzastopna učešća na fajna-foru, mi ne, mi smo Panathinaikos! Ne posvećujem trofej nikome, on je timski uspeh. Stres je bio ogroman tokom meča. Real Madrid je najveći klub u Evropi. Izvukli smo sve što smo mogli i uspeli smo. Razmišljaćemo nakon proslave – poručio je Janakopulos.

Panatinaikos je ovom pobedom još jednom potvrdio svoj status jednog od najuspešnijih evropskih klubova, dok je Janakopulos pokazao da strast i ambicija i dalje vladaju u klubu. Ovaj trijumf sigurno će biti inspiracija za buduće generacije i dodatno ojačati rivalstvo sa Olimpijakosom.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter