1
Domaći fudbal
In-Beom Hvang

Inbeom Hwang Crvena Zvezda vs Young Boys, UEFA Champions League, Group G football match in Belgrade, Serbia on Oct. 3. 2023. (photo by David Damnjanovic/STARSPORT)

HVANG ODUŠEVIO DELIJE: Da li ovo znači da fudbaler Južne Koreje ostaje na Marakani? (FOTO)

Objavljeno: 27.05.24 u 13:35

Hvang se već dokazao na terenu

Južnokorejski reprezentativac In-Beom Hvang, koji je prošlog leta postao najplaćeniji igrač Crvene zvezde nakon prelaska iz Olimpijakosa, potvrdio je da će ostati u klubu i sledeće sezone. Ova vest obradovala je navijače crveno-belih, koji su izrazili ogromno zadovoljstvo njegovim nastupima.

Hvang, čiji fudbalski kvalitet daleko odskače od Superlige Srbije, oglasio se putem društvenih mreža kako bi podelio svoju odluku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 황인범 (@inbeom_hwang6)

Želim da izrazim iskrenu zahvalnost Zvezdi, Delijama i svima koji su me podržavali čak i iz daleke Koreje. Vidimo se u junu i sledeće sezone. Bila je to veoma duga i teška sezona, ali završena je sa dva trofeja i mogu da kažem da je najposebnija sezona koju sam ikada imao u karijeri – napisao je Hvang.

Ovaj 26-godišnji vezista pokazao je izuzetne performanse tokom sezone, doprinoseći timu u osvajanju dva trofeja. Njegova kreativnost, vizija i tehnička preciznost postali su ključni elementi u igri Crvene zvezde, zbog čega je postao miljenik navijača.

Dolazak Hvanga prošlog leta bio je rezultat velikih napora uprave Crvene zvezde, koja je za njega izdvojila 5.500.000 evra, što ga čini jednim od najvrednijih igrača u istoriji kluba. Iako su mnogi očekivali da će zbog svog talenta i tržišne vrednosti ubrzo napustiti klub, njegova odluka da ostane pruža ogromnu nadu za buduće uspehe tima.

Navijači su na društvenim mrežama izrazili svoju radost zbog ove vesti, a očekuje se da će Hvang i sledeće sezone biti ključni igrač u pokušaju Crvene zvezde da osvoji nove trofeje i napravi značajan rezultat na međunarodnoj sceni.

21
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter