0
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GDE JE I ŠTA RADI NIKOLA JOKIĆ? Dok ga cela Srbija iščekuje u Parizu on radi ovo na severu Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.24 u 09:56

Čeka se odluka Jokića oko nastupa na Olimpijskim igrama

Najbolji košarkaš na planeti, Nikola Jokić, prvi put je snimljen u javnosti nakon što je njegov tim, Denver Nagets, eliminisan u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige. Umesto da se vrati u Srbiju, Jokić je odlučio da otputuje u Švedsku.

Snimljen je na jednoj konjičkoj trci, čime je još jednom pokazao svoju ljubav prema ovim plemenitim životinjama. Jokić je poznat po svojoj strasti prema konjima i koristi svaku priliku da uživa u njihovoj gracioznosti.

Na snimcima iz Švedske, može se primetiti da mnogi nisu prepoznali Jokića, delom i zbog toga što košarka nije preterano popularna u toj zemlji. Kada su ga novinari pitali za izjavu, Jokić je kratko odgovorio da „ne daje izjave“.

Zanimljivo je da je, prema prvim informacijama, njegov konj pobedio na trci, što je sigurno dodatno ulepšalo njegov boravak u Švedskoj.

Pogledajte snimke iz Švedske gde se trenutno nalazi Nikola Jokić, bez ikakvog obezbeđenja, uživajući u slobodnom vremenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter