1
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda

from left Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Dejan Davidovac, #7 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Branko Lazic, #10 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Stefan Lazarevic, #2 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Freddie Gillespie, #33 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Dalibor Ilic, #22 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ZVEZDIN AMERI U GROBARSKOM KRAJU: Košarkaš šampiona ABA lige zaigrao basket sa klinicima! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.24 u 21:55

Neviđena scena na ulicama beogradskog naselja

Košarkaš Crvene zvezde, Fredi Gilespi, iako nije bio među najistaknutijim igračima od dolaska u redove crveno-belih, dao je značajan doprinos u duelima protiv Partizana, pomažući ekipi da osvoji titulu u ABA ligi. Zbog ograničenja broja stranaca u timu, Gilespi nije registrovan za Superligu, kao ni Adam Hanga zbog povrede, dok su Majk Tobi i Džavonte Smart takođe prekobrojni.

Bez obzira na to, Gilespi je ostao u Beogradu i pratiće svoje saigrače u borbi za titulu šampiona Srbije. Ono što je iznenadilo mnoge je činjenica da je Gilespi viđen u Borči, delu grada gde su većinski navijači Partizana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Рособјанко! (@rosobjanko)

Međutim, to nije sprečilo Gilespija da izađe na teren i zaigra basket sa klincima iz kraja. Njegovo prisustvo privuklo je veliku pažnju, a deca su bila oduševljena što imaju priliku da igraju sa profesionalnim košarkašem.

Gilespi je pokazao veliki sportski duh i prijateljstvo prema lokalnoj zajednici, čime je stekao poštovanje i simpatije i među navijačima rivala. Njegov gest je dodatno naglasio važnost sportskog duha i zajedništva, bez obzira na klupske boje.

14
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter