0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ILI SAUDIJSKA ARABIJA: Ruski klub ima lepu ponudu na stolu za ovog defanzivca!

Objavljeno: 26.05.24 u 16:57

Bogato inostrano iskustvo ima dvadesetosmogodišnji štoper!

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, sinoć je zvanično napustio klub, ostavljajući prazninu koju će šampion Srbije nastojati da popuni u letnjem prelaznom roku. Jedan od glavnih prioriteta za Zvezdu postaje dovođenje kvalitetnog fudbalera na poziciji štopera.

Prethodno smo već izvestili da čelnici Crvene zvezde žele da vrate u svoje redove reprezentativca Srbije, Srđana Babića, trenutno aktivnog igrača Spartaka iz Moskve. Međutim, ruski mediji danas prenose informaciju da Babić ima ponudu iz Saudijske Arabije.

Portal „Sport-express“ nije otkrio o kom klubu je reč. Babić se trenutno nalazi na spisku selektora Srbije, Stojkovića, za predstojeći šampionat Evrope.

Babić je u avgustu prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Spartakom, što znači da će moskovski klub svakako dobiti određenu naknadu ukoliko Srbin odluči da napusti klub. Prema procenama Transfermarketa, vrednost Srđana Babića se procenjuje na 4.000.000 evra.

Ovaj štoper je već ostavio svoj trag u Crvenoj zvezdi, odigrao je 60 mečeva između 2017. i 2022. godine, a klub ga je u jednoj sezoni pozajmio Famalikau. Pre dolaska u Spartak, Babić je igrao za Vojvodinu, Real Sosijedad i Almeriju.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter