5
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

TERZIĆ NAJAVIO ISTORIJSKO LETO ZA ZVEZDU: „Da pritisnem dugme, imali bismo 42 miliona evra na računu!“

Objavljeno: 26.05.24 u 18:23

Terzić ima ozbiljne planove sa crveno-belima

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su još jednu uspešnu sezonu osvajanjem duple krune u Srbiji, što su proslavili na stadionu „Rajko Mitić“ u utakmici protiv Čukaričkog. Navijači su imali priliku da uživaju u slavlju i pobedi svojih ljubimaca, dok se klub već okreće planiranju za narednu sezonu.

Crvena zvezda, pod vođstvom Zvezdana Terzića, osigurala je titulu prvaka Srbije bez ikakvih problema, dok je trofej u Kupu Srbije osvojen nakon uzbudljive pobede protiv Vojvodine u finalu (2:1). Terzić, koji je na čelu kluba od 2014. godine, proslavio je desetu godišnjicu svog dolaska u Zvezdu s još jednom duplom krunom.

U ponedeljak će biti objavljen ekskluzivni intervju sa Zvezdanom Terzićem za Sportal, generalnim direktorom Crvene zvezde, u kojem će govoriti o različitim temama, uključujući dešavanja u Partizanu, stanje u reprezentaciji Srbije, planove za Ligu šampiona i mnoge druge aktuelnosti.

U ovom trenutku da pritisnem dugme, imali bismo od transfera 42 miliona evra na računu. Glazer nije na prodaju, a ostali… Očekuje nas nikad jači prelazni rok! Najveći cilj mi je da se prišije četvrta zvezdica iznad grba, ne vidim sebe nigde drugo sem u Zvezdi – poručio je Terzić.

Terzić je takođe potvrdio da je Luka Ilić već igrač Zvezde, dok su ponude za Hvanga i Šerifa Ediajea ukupno vredne 20 miliona evra. Klub se intenzivno priprema za predstojeći prelazni rok, s ciljem da dodatno ojača tim za izazove u domaćem prvenstvu i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Navijači i fudbalski stručnjaci sa nestrpljenjem očekuju naredne korake Crvene zvezde, koja će, uz podršku vernih fanova, pokušati da ostvari nove uspehe na domaćoj i evropskoj sceni.

72
13

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter