0
Tenis

Olga Danilovic (SRB) v Leylah Fernandez (CAN) Tennis-Billie Jean King Cup—Play Off-Srbija v Kanada Kraljevo, 16.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ JE USPELA: Srpska teniserka se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa!

Objavljeno: 26.05.24 u 23:36

Olga Danilović je uspela da napravi uspešan korak na Rolan Garosu

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je impresivnu pobedu nad Italijankom Martinom Trevisan u prvom kolu Rolan Garosa, savladavši je rezultatom 2:0 (6:1, 6:2). Danilovićeva je pokazala superiornu igru i bez većih poteškoća obezbedila plasman u drugo kolo prestižnog turnira.

Od samog početka meča, Olga je imala potpunu kontrolu, koristeći svoj forhend sa izuzetnom preciznošću i uspešno ostvarujući brejkove u ključnim momentima. Uprkos kašnjenju meča zbog kiše i prethodnih duela, Danilovićeva je na teren izašla sveža i fokusirana, što se jasno videlo u njenoj igri.

Prvi set je protekao gotovo rutinski za Olgu. Nakon uvodnog izjednačenja 1:1, usledila je serija poena naše teniserke, koja je Italijanki nije prepustila ni jedan gem do kraja seta, završivši ga sa ubedljivih 6:1.

Drugi set je započeo kratkom razmenom brejkova, ali je Danilovićeva brzo preuzela inicijativu. Brejkovi u petom i sedmom gemu osigurali su joj prednost, koju je rutinski pretvorila u pobedu nakon sat i 20 minuta igre.

Ova pobeda donosi Danilovićevoj plasman u drugo kolo Rolan Garosa, gde će se sastati sa pobednicom meča između Amerikanki Danijel Kolins i Karolin Doulhajd. S obzirom na prikazanu formu, očekivanja su velika da Olga može nastaviti sa sjajnim partijama na ovom turniru.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter