1
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@atptour

NOVAK SVE OBJASNIO: Đoković govorio o Zimonjiću, pa saopštio ko će biti njegov novi trener!

Objavljeno: 26.05.24 u 17:11

Novak je saopštio svoju odluku

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, održao je trening pred početak Rolan Garosa, a potom se obratio medijima na konferenciji za novinare. Đoković je tom prilikom potvrdio dolazak Borisa Bošnjakovića kao novog člana svog trenerskog tima, te se osvrnuo na svoju trenutnu zdravstvenu situaciju.

Nisam potvrdio od rastanka sa Goranom da imam trenera za stalno. Nenad je tu da mi pomogne kao prijatelj i mentor koga smatram važnim u životu, koga znam dugi niz godina. Ovde će biti tim koji ste videli i dolazi Boris Bošnjaković, koji će biti deo tehničkog tima, koji je radio kao glavni trener u TC “Novak”. Mi sarađujemo više godina i on je danas došao u Pariz i biće sa mnom u ulozi trenera, radiće analizu protivnika. Posle ovog turnira nemam neki dalji plan, to je samo za ovo turnir – rekao je Novak.

Đoković je takođe naglasio da nakon ovog turnira nema dugoročnih planova u vezi sa trenerom, već da je Bošnjaković angažovan isključivo za Rolan Garos.

Novak je bio upitan i o zdravstvenim problemima koje je imao u Ženevi, gde je primećeno drhtanje njegove ruke.

Ne bih to komentarisao, hvala ljudima kojima je stalo. Stvari koje su zdravstvene prirode zadržao bih za sebe – istakao je Novak.

Rolan Garos, jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svetu, počinje za nekoliko dana, a Đoković će kao jedan od glavnih favorita pokušati da osvoji novu titulu i dodatno učvrsti svoju poziciju na vrhu svetskog tenisa. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegov nastup i nadaju se da će nova saradnja sa Bošnjakovićem doneti uspeh.

1
0

1 Komentara

  1. Napisah..vec jednom
    Novak traxi nwsto nobo
    Goran odrafio svoje
    ali sada..nesto traxi
    Pred olimpijske
    Hmmm..Beker a
    Myratoglu aa

    Ko zna
    Nole samo da ne klixi ko Feferer jedne godine
    Nista nije osvojio
    Nista
    Nadal
    Marej

    Tako..ko virys
    A bio bi i Dzoni Mkenroy..vala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter