0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/fktrayal1933ks

NIŠTA ČUDNO: Trajal pobedio u SVIM utakmicama ove sezone, jedna ih deli od maksimalnih 30 od 30!

Objavljeno: 26.05.24 u 14:27

Uz gol razliku 78:15

Fudbaleri Trajala iz Kruševca naredne sezone igraće u Prvoj ligi Srbije, s obzirom da su apsolutno najjača ekipa Srpske lige Istok, makar po tabeli i rezultatima. 

Popularni Gumari su prošle sezone ispali upravo iz PLS i vratili se u Srpsku ligu, gde su ponovo pokazali svoju nadmoć. Kažemo „ponovo“, jer kada god se tu pojave jednostavno izdominiraju i lako dođu do titule.

Definitivno znaju da pokažu svu svoju moć u trećem rangu srpskog fudbala, međutim ona nestane kada je potrebno da se napravi iskorak. Zato tolika dominacija u trećem po jačini takmičenju u Srbiji i nema nekog smisla ako već naredne sezone budete među kandidatima za ispadanje iz drugog ranga takmičenja.

Ipak, ta „nadmoć“ je ovog puta sve nadmašila. Naime, fudbaleri Trajala su slavili na svih 29 odigranih utakmica ove sezone u okviru prvenstva, uz gol razliku 78:15.

Ovakvu dominaciju srpski fudbal ne pamti, jer ovakve situacije ne viđamo ni u beton ligama. Ako je verovati rezultatima, a zašto ne bi, Trajal će nas već naredne sezone ubediti da ima kvalitet i za najviši rang srpskog fudbala. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter