0
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort of Panathinaikos AKTOR Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade bet and Panathinaikos Aktor Athens at Stark Arena on March 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

MATIJAS LESOR ISKREN: „Kroz mnogo toga sam prošao“

Objavljeno: 26.05.24 u 15:55

Matijas Lesor je otvoreno pričao o sebi pred finale Evrolige

Odrastao sam u teškom okruženju na malom ostrvu i mnogo toga sam morao da prođem u životu, a sada sedim ovde i govorim kako nam fali korak do toga da budemo šampioni Evrolige, poručio je centar Panatinaikosa Matijas Lesor (28).

Jedan od ključnih igrača u pobedi nad istanbulskim timom bio je nekadašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor, koji je utakmicu završio sa 17 poena uz deset skokova. On je u razgovoru za medije uoči meča otvorio dušu i istakao kako tokom odrastanja u Martiniku, ostrvskoj zemlji u karipskom arhipelagu, nije mogao ni da sanja da će igrati na najvećoj košarkaškoj sceni.

– Veoma smo zahvalni što smo u ovoj poziciji, jedan korak od samog vrha Evrope. Ja dolazim sa mesta za koje verovatno 90% vas ne zna ni gde se nalazi. Kad sam odrastao, nisam ni mogao da sanjam da ću biti na ovakvoj sceni – istakao je Lesor.

Iz njegovih reči možemo zaključiti da je kroz karijeru prošao trnovit put, ali mu se ove sezone to isplatilo.

– Neverovatno mi je delovalo da uopšte budem profesionalac u Francuskoj. Sada sedim ovde i govorim o tome da smo jednu pobedu udaljeni od toga da budemo šampioni Evrolige, to je ludilo. Mnogo toga sam morao da prođem da bih došao dotle. Odrastao sam u teškom okruženju na mom ostrvu. Ne želim ni da mislim o tome – zaključio je Matijas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter