0
Evroliga
Matijas Lesor

FOTO: X/Printscreen

LESOR U SUZAMA: Bivši košarkaš Partizana zaplakao nakon osvajanja titule šampiona Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.24 u 22:24

Lesor nije mogao da suzdrži emocije nakon velike pobede

Košarkaši Panatinaikosa trijumfalno su završili sezonu osvajanjem svoje sedme titule u Evroligi, prve nakon 13 godina pauze. U uzbudljivom finalu odigranom u Berlinu, Panatinaikos je savladao Real Madrid sa 95:80 posle impresivnog preokreta.

Jedan od ključnih igrača u finalu bio je Matijas Lesor, bivši košarkaš Partizana, koji je briljirao sa 17 poena i šest skokova. Lesor je, zajedno sa saigračima, pokazao vrhunsku igru koja je kulminirala spektakularnim trijumfom nad španskim velikanom.

Matijas Lesor
FOTO: X/Printscreen

Po završetku utakmice, emocije su preplavile Lesora, koji je zaplakao na terenu. Ovaj trenutak je pokazao koliko mu je značila ova titula, s obzirom na veliki pritisak i očekivanja koja su bila postavljena pred njega kada je stigao u Atinu.

Panatinaikos je ovom pobedom potvrdio svoj status jednog od najuspešnijih klubova u evropskoj košarci. Osvajanje Evrolige posle 13 godina pauze predstavlja krunu sezone i veliki podstrek za naredne izazove.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter