0
ATP
Dejvis kup

Novak Djokovic celebrates after winning match against Cameron Norrie of Great Britain during the 2023 Davis Cup Final, Quarterfinal match between Serbia and Great Britain at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 23, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEGENDARNI TENISER REKAO SVOJE: Novaka će zavoleti tek kada ode iz sporta!

Objavljeno: 26.05.24 u 19:23

Nije ni on bio preterano voljen.

Legendarni američki teniser, Džon Mekinro, govorio je o popularnosti Novaka Đokovića.

„Meni se uvek sviđao, ali Novaku nije lako, upoređuju ga sa Federerom i Nadalom, koje svi vole i teško je nositi se sa tim. Osim toga, on dolazi iz Srbije, a nekima je to bezveze. Puno je razloga, ima i taj razmetljivi stav. Ali, sve je to iskoristio kao motivaciju da bolje igra i više pobeđuje, što mu je najveći kvalitet, ne znam kako je to uspeo. Možda ga sad ne vole, ali za pet ili deset godina svi će ga voleti i govoriti kako im Novak nedostaje, pa eto, barem se tome može radovati“, rekao je Mekinro.

 

„Ne znam gde je mentalno i da li mu treba trener, očigledno za Rolan Garosu ne treba. Sad igra samo na turnirima koje želi da osvoji, čini mi se da na ostalima nije bio dovoljno angažovan. Niko ne želi da gubi, ali on gleda širu sliku. Mislim da će uzeti novog trenera, ali ne znam ko će to biti. Da ga ja treniram, pre meča bih mu rekao „srećno“ i to je sve što treba od mene. Eventualno mu je potreban neko da ga drži fokusiranim i motivisanim, ne neko ko će da ga trenira. On sve pomno analizira, siguran sam da se iza kulisa nešto odvija što niko od nas ne zna. Možda je shvatio da zna više od trenera i da mu nije potreban“, rekao je Mekinro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter