0
Evropske lige

FOTO: Printcreen/X/Tiempo de Juego

JEZIVE SCENE U ŠPANIJI: Težak sudar napadača i golmana! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.24 u 16:26

Nadamo se da će sve proći dobro!

Na utakmici poslednjeg kola La Lige između Hetafea i Majorke, odigrala se potresna situacija koja je šokirala sve prisutne i obišla svet. U 74. minutu susreta, došlo je do žestokog sudara između golmana Hetafea, Davida Sorije, i golgetera Majorke, Kajla Larina.

Sudar je bio tako snažan da je David Sorija pao na glavu i ostao nepomično ležati na terenu. Brzo je reagovalo medicinsko osoblje koje mu je momentalno pružilo neophodnu pomoć. Svi prisutni na stadionu su sa zabrinutošću iščekivali informacije o zdravstvenom stanju Davida Sorije, dok je atmosfera na stadionu postala značajno napeta.

Incident je privukao pažnju kako lokalnih, tako i međunarodnih medija, a slike potresa na terenu brzo su se proširile društvenim mrežama. Očekuje se da će klubovi i liga izdati zvanično saopštenje o incidentu i zdravstvenom stanju Davida Sorije u narednim satima. Navijači i fudbalska javnost širom sveta sa nadom čekaju pozitivne vesti i brz oporavak za golmana Hetafea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter