0
Domaći fudbal

from left goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Aleksandar Filipovic, Leonard Owusu, Arandjel Stojkovic, Daniel Castillo, Matheus Bonifacio Saldanha, Youngjun Goh, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

IGRAČE PARTIZANA OČEKUJU JAKE PRIPREME: Turneja po Rusiji sa prvoligašima!

Objavljeno: 26.05.24 u 14:59

Genralnu probu će crno-beli odigrati sa Lokomotivom iz Moskve

Fudbalski klub Partizan će početkom jula boraviti u Moskvi, gde će učestvovati na ranije dogovorenom turniru „Bratski kup“ i odigrati nekoliko pripremnih utakmica pred početak nove sezone. Turnir će se održati od 3. do 7. jula, a Partizan će se suočiti sa ruskim premijerligašima Dinamom (3. jul) i CSKA (7. jul). Pored Partizana, na turniru će učestvovati i OFK Beograd.

„Bratski kup“ će imati posebna pravila, gde će se srpski klubovi nadmetati protiv ruskih, a takmičenje će biti bodovano po sistemu grad protiv grada. Ovaj turnir je okarakterisan kao bratski, jer će tokom njegovog trajanja u Moskvi biti promovisani srpska kultura, tradicija, muzika i vekovno prijateljstvo između srpskog i ruskog naroda.

Pored učešća na turniru, Partizan je organizovao i generalnu probu pred početak nove sezone. Crno-beli će 10. jula odigrati kontrolni meč protiv Lokomotive, koja je prethodnu sezonu u Premijer ligi Rusije završila na četvrtom mestu. Ova utakmica će poslužiti kao važan test za ekipu iz Humske pre početka letnjih kvalifikacija.

Postoji mogućnost da Partizan odigra još jedan meč 14. jula, ali to još uvek nije definisano, kao i mnogi drugi detalji vezani za pripreme kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter