0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

FEŠTA U KRAGUJEVCU: Više hiljada ljudi dočekalo fudbalere Radničkog, uz vola i baklje se slavio plasman u Evropu (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.24 u 09:25

Veliko slavlje u srcu Šumadije

Radnički 1923 iz Kragujevca će igrati Evropu prvi put za ovih 101 godinu koliko postoji, a grad u srcu Šumadije znao je da proslavi uspeh svojih fudbalera.

Na Trgu Radomira Putnika se okupilo više hiljada ljudi, koji su uz pečenog vola, muziku, baklje i crvene balone pozdravili svoje heroje.

Prvi među jednakima bio je Feđa Dudić, kojem je okupljena masa uzvikivala: “Feđa, ostani“.

– Hvala na svemu, ali ovi momci iza mene su zaslužili sve. Bili su heroji kroz sve utakmice, bili su i danas. Stalno težimo većem. Ne zadovoljamo se više ni kad odigramo nerešeno na JNA, a to znači da smo narasli i da smo veliki. Hvala što ste došli u ovolikom broju i nadam se da ćete u prvoj evropskoj utakmici biti u još većem. Nadamo se da ćemo se predstaviti u najlepšem svetlu, jer Kragujevac pripada Evropi.

Na bini, posebno raspoložen za pesmu bio je Uroš Vidović, koji je i poveo ono čuveno: “Magično, magično, Radniči igra fantstično“. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter