1
Evroliga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Mornar (Bar) Referee sudija Ilija Belosevic Beograd, 05.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DERBI NE MOŽE DA SUDI, ALI EVROLIGU MOŽE: Ilija Belošević deli pravdu u finalu između Reala i Panatinaikosa!

Objavljeno: 26.05.24 u 16:42

Beloševiću je ponovo ukazano poverenje

Večeras će u „Uber areni“ u Berlinu biti odigrano veliko finale završnog turnira košarkaške Evrolige između Real Madrida i Panatinaikosa, sa početkom u 20 sati. Sudijsku trojku za ovaj prestižni meč činiće Ilija Belošević, Fernando Roča i Mehdi Difala, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Evrolige.

Real Madrid, koji brani titulu šampiona Evrolige, ima impresivnu istoriju u ovom takmičenju sa ukupno 11 osvojenih titula. S druge strane, Panatinaikos je šest puta osvajao evropski tron i nada se da će večeras dodati još jednu titulu svojoj kolekciji.

Utakmica za treće mesto na F4 Evrolige održaće se danas u 17 časova, a za bronzanu medalju boriće se Olimpijakos i Fenerbahče. Ovaj susret sudiće Srbin Uroš Nikolić, Hrvat Sreten Radović i Španac Karlos Peruga.

Večerašnje finale obećava uzbudljivu borbu između dva košarkaška giganta, a ljubitelji košarke širom sveta s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će poneti titulu šampiona Evrolige za sezonu 2023/2024.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter