0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA NA MARAKANI: Milojević dovodi igrača sa Kipra i dodatno ojačava vezni red!

Objavljeno: 26.05.24 u 13:44

Dalsio i Milojević su već jednom sarađivali

FK Crvena zvezda završio je sezonu u najboljem mogućem stilu – osvajanjem duple krune. Iako je sezona počela prilično neubedljivo, dolaskom Vladana Milojevića stvari su se okrenule i Zvezda je zagrala značajno bolji fudbal.

To govori da je Zvezda sastavila dobar tim i da će pojedine igrače jako teško zadržati. Pre svega Hvanga, pa i Stamenića, pa je potrebno na vreme naći pravu zamenu u veznom redu.

Čini se da ga je Zvezda pronašla, s obzirom da je reprezentativac Gvineje Bisao i fudbaler kiparskog APOELA, Dalsio, pristao da dođe na Marakanu, prenosi Sport klub. 

Dalsio i Milojević su već jednom sarađivali, a momak iz Afrike bi voleo da obnove saradnju. Od 2022. je reprezentativac Gvineje Bisao i u poslednje dve sezone standardan je bio u APOEL-u. Ranije je igrao za mlađe reprezentativne selekcije Portugala.

Reč je o momku rođenom u Portugalu 1996. godine. Kao mlad igrač pokušavao je i nije uspeo da se izbori za šansu u Benfiki i škotskom Rendžersu. Uspon karijere napravio je Grčkoj, a potpuno skrenuo pažnju na Kipru.

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter