0
Domaći fudbal

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

BAJKA U KRAGUJEVCU SE NASTAVLJA: Feđa Dudić ostaje u Radničkom!

Objavljeno: 26.05.24 u 15:10

Potpisan ugovor na godinu dana

Feđa Dudić, trener koji je uneo novu energiju u Mozzart Bet Superligu, dogovorio je nastavak saradnje sa Radničkim iz Kragujevca na još godinu dana. Ovaj potez dolazi nakon uspešne sezone u kojoj je Dudić preuzeo ekipu u septembru prošle godine, kada je bila na začelju tabele sa samo jednom pobedom. Pod njegovim vođstvom, Radnički je ne samo obezbedio plasman u plej-of, već je završio na petom mestu, čime su se kvalifikovali za Ligu konferencije.

Iako su imali priliku za Ligu Evrope, nakon što su ispustili vođstvo od 2:0 protiv Partizana u Humskoj, Vojvodina ih je pretekla. Ipak, ovo ne umanjuje uspeh sezone koja se smatra jednom od najboljih u istoriji kluba. Produženje ugovora sa Dudićem je logičan sled okolnosti, s obzirom na postignute rezultate.

Nakon utakmice protiv Partizana, Dudić je najavio sastanak sa čelnicima kluba, ističući potrebu za širim rosterom i zadržavanjem ključnih igrača. Očigledno je dobio potrebne garancije za unapređenje tima, što je dovelo do njegovog pristanka na produženje saradnje.

Radnički će saznati svog rivala u drugom krugu kvalifikacija za Ligu konferencije 19. juna, a utakmice će se igrati 25. jula i 1. avgusta. Ovaj izazov predstavlja istorijski trenutak za klub i priliku da se dokažu na evropskoj sceni.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter