0
Evroliga

FOTO: Printscreen/X/@EuroLeague

(ANKETA) VREME JE ZA FINALE: Real i PAO spuštaju evroligašku zavesu, kome ide titula šampiona?!

Objavljeno: 26.05.24 u 10:10

Očekuje nas spektakl u Berlinu

Večeras je na programu poslednji dan F4 Evrolige, gde će se u finalu susresti ekipe Panatinaikosa i Real Madrida. Meč je zakazan za 20 časova. 

Možda i lakše nego što se očekivalo, obe ekipe su došle do finalnog meča. Real je bio bolji od Olimpijakosa, inače reprize prošlogodišnjeg finala, dok je Panatinaikos savladao ekipu Fenerbahčea.

Panatinaikos se u finalu nije našao od 2011. godine, pa su navijači Zelenih u velikoj eurofiji pred večerašnji meč. Mnogo navijača je došlo u Berlin i „Uber arena“ će definitivno biti više obojena u zeleno, nego u belo. Na drugoj strani, Real je branilac titule.

Nema jasnog favorita, i to je draž ovog finala. Real Madrid ima svoje prednosti, ali i Panatinaikos ima svoje. Biće ovo prava šahovska partija Ćusa Matea i Ergina Atamana, a ko će da podigne trofej, gledajte u direktnom prenosu na Sport klubu 1 od 20.00.

Ko će biti šampion Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter