0
Evrokupovi

from left goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Aleksandar Filipovic, Leonard Owusu, Arandjel Stojkovic, Daniel Castillo, Matheus Bonifacio Saldanha, Youngjun Goh, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

VAŽNE VESTI ZA PARTIZAN: Žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona može biti dosta lakši, evo od čega zavisi!

Objavljeno: 25.05.24 u 13:49

Crno-belima preostaje da sačekaju

Partizan danas igra poslednji meč u sezoni, ipak, on nema rezultatski značaj za crno-bele, koji će sezonu savršiti na drugom mestu Superlige Srbije.

To znači da če Partizan ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, a tamo ga već od starta čekaju izuzetno teški rivali. Ipak, ukoliko bi se poklopilo par stvari, put crno-belih u najelitnije evrpsko takmičenje mogao bi da bude dosta lakši.

Crno-belima odgovara da Atalanta ne završi na petom mestu Serije A, te će navijati da Atalanta upiše makar jednu pobedu u poslednja dva meča i tako ne bude peta na tabeli.

To bi srpskom timu obezbedilo lakši žreb u kvalifikacijama za Ligu šampiona u drugom kolu, jer bi u tom slučaju imali za moguće rivale samo Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva, u suprotnom će im rivali biti Slavija Prag, Salcburg ili Fenerbahče.

Atalanta do kraja igra protiv Torina u nedelju, dok za sedam dana i odloženi meč protiv Fiorentine, oba kod kuće, i kako bi bila iznad pete pozicije dovoljan je jedan trijumf

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter