0
Fudbal

Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

UDAR IZ RUSIJE NA DEJANA STANKOVIĆA: Nekadašnji trener Zvezde izuzetno osporen od strane bivšeg igrača Spartaka!

Objavljeno: 25.05.24 u 16:08

Naiša je na vreo doček.

Bivši igrač i trener Spartaka iz Moskve Dmitrij Aleničev, smatra da imenovanje Dejana Stankovića za šefa struke kluba nije baš najbolji potez.

Rekao sam jednom svojim prijateljima da će Spartak uzeti trenera iz Portugalije ili Španije, ali sam istovremeno rekao da bi mogli da se opklade i na trenera sa Balkana. Ivić i Jokanović su već radili u Rusiji, Ilić je došao u Nižnji. Sportski direktnor Spartaka je Portugalac Amaral. Mogao je da se kladi na Portugalca ili Španca, ali je izbor pao na Dejana Stankovića„, izjavio je Aleničev za Čempionat.

„Stanković je velika ličnost u fudbalu, posebno kao igrač. Proveo je 16 sezona u Laciju i Interu. Osvojio je sve što se može osvojiti, nema potrebe diskutovati o tome. Kao igrač, Stanković zaslužuje veliko poštovanje, ali o njemu kao treneru ne mogu ništa da kažem. Osvajao je trofeje sa Ferencvarošem i Crvenom zvezdom, ali mislim da u ovim zemljama možete osvojiti šampionat bez mnogo truda. Za Stankovića je u Mađarskoj i Srbiji bilo prilično lako. Teško je reći kako će se stvari odvijati u Spartaku. Ne bih da predviđam, samo želim da ga gledam. I nadam se da će završiti ugovor, jer navijači su već umorni od ostavki„, zaključio je Aleničev u intervjuu za Čempionat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter