0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

POZNATO IME NA TRIBINAMA: Vratio Zvezdi dugo čekanu titulu, a sada je na tribinama dočekao pehar! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.24 u 22:58

Zvezda je ostala na fudbalskom tronu Srbije

Ekipa Crvene zvezde je trijumfovala u poslednjem kolu Superlige Srbije, savladavši Čukarički sa 4:1, čime su potvrdili svoju 35. titulu u istoriji kluba. Ovim uspehom kompletirali su duplu krunu, pošto su prethodno osvojili i Kup Srbije.

Meč protiv Čukaričkog pružio je idealnu priliku za navijače da proslave ovaj značajan uspeh, te su tribine Marakane bile ispunjene do poslednjeg mesta. Među prisutnima našlo se i jedno veoma poznato lice iz redova Crvene zvezde.

Jedan korisnik društvene mreže „X“ objavio je fotografiju sa tribine na kojoj je uslikao Slavišu Stojanovića, nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. Stojanović je u sezoni 2013/2014 sa klubom osvojio titulu posle šest godina čekanja, čime je stekao trajnu naklonost navijača.

Zanimljivo je da Stojanović nije posmatrao utakmicu iz svečane lože, već se pridružio navijačima na tribinama, što je izazvalo oduševljenje među prisutnima. Njegov gest još jednom je pokazao koliko mu je stalo do kluba i koliko je vezan za Crvenu zvezdu.

Ovaj emotivni momenat dodatno je uveličao proslavu još jedne istorijske titule za Crvenu zvezdu, potvrđujući koliko je klub duboko ukorenjen u srcima svojih navijača.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter