0
Domaći fudbal
Aleksandar Dragović

FOTO: Starsport

POSLEDNJI PLES ZA KAPITENA: Delije se emotivno oprostile od Aleksandra Dragovića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.24 u 21:12

Dragović je ispunio svoj dečački san kada je prvi put zaigrao na Marakani

Aleksandar Dragović, kapiten Crvene zvezde, odigrao je svoj poslednji meč u crveno-belom dresu protiv Čukaričkog u okviru poslednjeg kola Superlige Srbije. Po izlasku sa terena u 59. minutu, stadion Rajko Mitić, poznatiji kao Marakana, zastao je u emotivnom trenutku.

Publika je ustala i gromoglasnim aplauzom ispratila svog kapitena, a Dragović je otišao u legendu kluba kojem je dao sve što ima. Njegovo povlačenje označilo je kraj jedne ere, ali ljubav prema Crvenoj zvezdi ostaje.

Dragović, koji je bio ključna figura u timu, ostavio je neizbrisiv trag u istoriji Crvene zvezde. Njegova posvećenost i liderstvo na terenu inspirisali su mnoge, a njegov odlazak sa terena bio je obeležen emocijama i zahvalnošću navijača i saigrača.

Ovaj emotivni trenutak na Marakani bio je pravo svedočanstvo Dragovićeve važnosti za klub i potvrda da će njegova legenda živeti još dugo.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter