0
Domaći fudbal
Aleksandar Dragović

FOTO: Starsport

POSLEDNJE REČI DRAGOVIĆA U DRESU ZVEZDE: „Kad mi sin napuni 18 godina, gledaće slike sa Marakane!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.24 u 22:12

Dragović je bio emotivan

Fudbaleri Crvene zvezde su trijumfovali u poslednjem kolu Superlige Srbije, savladavši ekipu Čukaričkog. Međutim, ovaj meč je imao poseban značaj jer je označio oproštaj Aleksandra Dragovića od crveno-belog dresa.

Dragović je iskoristio priliku da se zahvali navijačima na podršci tokom tri godine provedene u Zvezdi i poželeo klubu uspeh u predstojećoj sezoni, sa posebnim akcentom na plasman u Ligu šampiona.

Pa ja bih se samo zahvalio za ove tri godine, iako nije uvek bilo lako. Oni su nama 12 igrači, želim i njima i nama sledeće sezone sve najbolje i da uđu u Ligu šampiona – rekao je Aleksandar Dragović.

Dragović je istakao koliko mu Crvena zvezda znači, naglašavajući da je o igranju za klub sanjao ceo život.

Svi koji me znaju, poznato im je koliko volim Zvezdu i navijam za Zvezdu, uvek mi je bio san da igram za Zvezdu. Hvala Bogu da sam imao priliku da igram tri godine ovde, ali nažalost došao je taj dan da moram da se oprostim, ali, ako ništa drugo, ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu – dodaje Dragović.

Na kraju, Dragović je podelio svoje planove da jednog dana prenese svoja sećanja na sina, koji se rodio tokom njegovog igranja za Zvezdu.

On se rodio dok sam igrao ovde, on mi je sve. Ja sam jako ponosan. Kada bude imao 18 godina gledaće slike kako se slikao nekada ovde na Marakani – zaključio je Dragović.

Oproštaj od Dragovića bio je emotivan trenutak za navijače Crvene zvezde, koji su svojim aplauzom i skandiranjem ispratili kapitena, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter