0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

OPROŠTAJNO PISMO VOŽDOVCA OD SUPERLIGE: „Pobeda za dušu, za čast i obraz svoj“ (FOTO)

Objavljeno: 25.05.24 u 10:54

„Često smo se valjali u blatu, borili se pošteno i časno“

Fudbalski klub Voždovac završio je sezonu na 15. poziciji Superlige Srbije, i narednu sezonu će provesti u rangu ispod – Prvoj ligi Srbije.

„Zmajevi“ su uprkos pobedi u poslednjem kolu plej-auta Superlige nad Radnikom (3:2) eliminisani u niži rang. Upravo su oni poslednji tim koji će se uz Surduličane preseliti u Prvu ligu.

Voždovac se od Superlige oprostio porukom koja jasno opisuje revolt kluba zbog načina na koji su eliminisani iz društva najboljih.

Pobeda za dušu, za čast i obraz svoj – adio Super ligo, napušta te biser tvoj! Biser satkan od mladosti i poštenja, protkan atmosferom porodičnom i zdravom, gde svaki mladi igrač ostao je uvek na putu pravom. A kažu ne bacaj bisere u blato, ali baš u blatu smo se valjali često, borili se pošteno i časno koliko god nas ubeđivali da nam tu nije mesto.
Nismo satkani po kalupu i meri, ne odgovaramo profilima, dok drugi trče pravolinijski mi usudili smo se da mašemo krilima.Ali niko nam krila iseći neće, gde god igrali i kako god se liga zvala, pozdravljaju vas Zmajevi sve i za svaku lekciju vam hvala! Glavu gore, Zmajevi – piše u objavi kluba sa „Krova“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Voždovac (@fkvozdovac1912)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter