1
Evroliga

FOTO: Starsport

„NIKO NE ŽELI ONO ŠTO SMO VIDELI U ABA LIGI“: Motiejunas pričao o statusu Zvezde i Partizana u Evroligi!

Objavljeno: 25.05.24 u 12:32

Konačna odluka krajem jula

Tokom neformalnog sastanka sa novinarima u Berlinu, generalni direktor Evrolige Paulijus Motiejunas i predsednik Dejan Bodiroga govorili su o temi koja izuzetno zanima srpske klubove Crvenu zvezdu i Partizan.

Srpsko tržište je neverovatno i veoma važno za Evroligu. Ali niko ne želi ono što smo videli na nedavnom ABA finalu, to ni za koga nije dobro. Ukupan utisak iz prisustva dva srpska tima je pozitivan, međutim, ovaj incident između dva evroligaška tima u lokalnoj ligi ne pomaže – rekao je Paulijus Motiejunas.

Po statutu šampion ABA lige ne dobija direktno mesto u takmičenju…

Nemaju vajld kartu, ali imaju prioritet da dobiju mesto – uz osmeh je dodao predsednik Dejan Bodiroga.

10
5

1 Komentara

  1. ABA Liga je sama kriva za ponizenja koja dobija od napuhane prcije grupe timova iz EL. ABA je morala pri ulasku u saradnju sa EL obezbedi makar jednu ako ne i dve stalne pozicije tj. mesta u EL kao I nakmanje 2-3 mesta u EK. Ko je ovaj Litvanac da Tako zateze,pa njegov Zalgiris ni po cemu ne bi trebao biti u EL!? Pa ni B
    Valencija ovakva kakva je, a kamo li Alba, Asvel.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter