0
Domaći fudbal
Albert Nađ

FOTO: Starsport

NAĐ BRUTALNO ISKREN: „Nismo zaslužili da izjednačimo, Jovanović nas je spasio!“

Objavljeno: 25.05.24 u 20:44

Nađ je analizirao remi Partizana i Radničkog

U dramatičnom finišu meča poslednjeg kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana uspeli su da izvuku remi protiv kragujevačkog Radničkog na stadionu u Humskoj, iako su gubili 2:0. Trener crno-belih, Albert Nađ, posebno je istakao briljantnu partiju golmana Aleksandra Jovanovića.

Moram da apostrofiram Jovanovića, koji je i ovu utakmicu branio fantastično. Da nije bilo njega, imali bismo sigurno 10-15 bodova manje. Čestitam Radničkom na istorijskom uspehu. Izuzetno dobra ekipa, dobar spoj mladih i iskusnih igrača, imaju par odličnih pojedinaca – izjavio je Nađ.

Nađ je takođe komentarisao igru svog tima, kritikujući manjak voljnog momenta kod pojedinih igrača.

Danas nismo pokazali voljni moment kod pojedinaca, neću da ih imenjujem, ali bio je ispod nivoa koji nosi dres. Uspeli smo da dođemo do nerešenog rezultata, isto kao protiv Kragujevca kada su vodili 3:1. Mislim da nismo zaslužili da izjednačimo, ali neka satisfakcija je ta da nismo izgubili utakmicu – dodao je Nađ.

Utakmica je počela velikom šansom za Partizan, ali su gosti iz Kragujevca brzo preuzeli inicijativu i poveli sa 1:0 već u četvrtom minutu. Radnički je povećao prednost na 2:0 u 71. minutu, što je delovalo kao sigurna pobeda za goste. Ipak, Partizan je u poslednjih 15 minuta uspeo da preokrene situaciju, golovima Nikolića i Trifunovića, za konačnih 2:2.

Remi je doneo Radničkom istorijski uspeh, iako nisu uspeli da osiguraju četvrto mesto koje bi ih vodilo u kvalifikacije za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter