1
Domaći fudbal
Vladan Milojević

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ BLISTA OD SREĆE: „Za ovo smo živeli, zasluženo smo šampioni!“

Objavljeno: 25.05.24 u 21:43

Zvezda je po 35. put osvojila titulu prvaka države

Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su osvajanje treće uzastopne duple krune pobedom nad Čukaričkim rezultatom 4:1 u poslednjem kolu Superlige Srbije. Na prepunoj Marakani, navijači su uživali u spektakularnom meču koji je zaokružio još jednu uspešnu sezonu za crveno-bele.

Trener Vladan Milojević nije skrivao svoje oduševljenje nakon meča, izražavajući ponos zbog postignutih rezultata.

Pa, sreća, živeli smo za ovo, radili, trenirali, mislim da smo zasluženo osvojili. Imali smo za protivnike dobre ekipe, u drugim delu smo imli dosta dobar deo igre, rezultat. Kad pobedite uvek je lepo, na kraju kad osvojite oba trofeja, zahvaljujem se na oba trofeja – rekao je Milojević.

Milojević se osvrnuo i na svoj dolazak u klub, naglašavajući svoju posvećenost Crvenoj zvezdi.

Nema, ja sam rekao kad sam došao ovde, ja hoću da zvezda zna da u meni ima nekog čoveka koji kad je potreban, ja sam tu. Tako da sam rekao igračima da ne razmišljamo o tabeli, ako hoćemo da budeom prvi, moramo da pobedimo sve. Sva čuda se ostvaruju.

Trener Crvene zvezde je posebno emotivno govorio o igračima koji napuštaju klub, zahvaljujući im na doprinosu.

Teško mi je jer se vezujem za ljude, ali takva je naša profesija. Čestitam im na svemu što su dali Zvezdi. Mlađi igrači treba da shvate koliku su zaostavštinu ostavili. Uvek su dobrodošli i zauvek će biti u mom srcu. Želim im sreće, zdravlja i uspeha, i da uvek imaju Zvezdu u srcu – zaključio je Milojević.

Pobeda protiv Čukaričkog i osvajanje duple krune krunisali su još jednu nezaboravnu sezonu za Crvenu zvezdu, ostavljajući navijače da s nestrpljenjem iščekuju nove uspehe u narednoj sezoni.

0
0

1 Komentara

  1. Četvrta uzastopna dupla kruna, a ne treća. I time je Zvezda ušla u anale, kao i po svim drugim parametrima. Jednostavno najveći i najpopularniji klub u ovom delu evrope.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter