0
Evroliga
Šarunas Jasikevičijus

Saras Jasikevicius, Head Coach of Fenerbahce Beko Istanbul during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Fenerbahce Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on January 09, 2024 in Istanbul, Turkey. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEGENDA UDARILA NA EVROLIGU: Slavni košarkaš teškim rečima napao elitno takmičenje zbog jedne stvari!

Objavljeno: 25.05.24 u 23:43

Evroliga se već godinama suočava sa ovakvim kritikama

Ekipa Fenerbahčea nije uspela da se plasira u finale Evrolige, nakon što su u polufinalu poraženi od strane Panatinaikosa. Turski tim će se sada boriti za treće mesto, a protivnik će im biti Olimpijakos, koji je u drugom polufinalu izgubio od Real Madrida.

Trener Fenerbahčea, Šarunas Jasikevičijus, nije skrivao svoje nezadovoljstvo zbog predstojeće utakmice za treće mesto.

To je totalno s***e – izjavio je Jasikevičijus.

Pričam o tome i niko ništa ne menja. Morate da pokažete neko poštovanje prema ljudima koji su došli u Berlin, ali nisam siguran da li svi ti ljudi žele uopšte da gledaju utakmicu za treće mesto.

U međuvremenu, za trofej Evrolige boriće se ekipe Real Madrida i Panatinaikosa. Veliko finale obećava uzbudljiv duel između dva košarkaška giganta, dok će Fenerbahče i Olimpijakos pokušati da osvoje bronzanu medalju u utakmici koja se često smatra nepotrebnom, kako za igrače, tako i za navijače.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter