0
Domaći fudbal

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

FEĐA DUDIĆ NEZADOVOLJAN: „Kontrolisali smo utakmicu, a onda smo se raspali“

Objavljeno: 25.05.24 u 20:54

Partizan i Radnički su remizirali a svoj komentar dao je Feđa Dudić

Ekipa Radničkog iz Kragujevca nije uspela da sačuva prednost i slavi u Humskoj protiv Partizana, pošto su crno-beli u finišu meča, posle 0:2, stigli do 2:2.

Trener kragujevačkog kluba Feđa Dudić nije bio zadovoljan bodom u Beogradu, pošto sada četvrto mesto njegovom timu nije sigurno.

Hvala svim našim navijačima i navijačima na trgu i koji nas čekaju da dođemo. Međutim jako smo tužni posle ove utakmice. Imamo 2:0 na 15 minuta do kraja, imamo sve u svojim rukama a onda primimo gol i totalno se raspadnemo. Igrači koji uđu moraju bolje, moraju više. Sigurno da nismo srećni ovim rezultatom. Kontrolisali smo totalno utakmicu i prvo i drugo poluvreme, Partizan se probudio i dobio neku želju. Ovi ‘malci’ što su ušli čestitam im svaka čast. Sigurno da žalim, da nismo hteli da se ovako desi ali takav je fudbal, ok. Čestitam svima, navijačima, klubu, svima na Evropi

Četvrto mesto na tabeli sada zavisi od ishoda meča Vojvodine i Mladosti. Međutim, Radnički će svakako igrati kvalifikacije za ili Ligu Evrope ili Ligu konferencija.

Sigurno da nismo zadovoljni, imali smo do 15 minuta do kraja vođstvo i na kraju smo primili dva gola. Nažalost mislim da neće biti dovoljno za četvrto mesto. U ovom trenutku su emocije malo pomešane između radosti i nekog žala… Na kraju nismo pobedili, ne pobedi uvek bolji protivnik. Još jednom hvala svima na podršcizaključio je Dudić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter