0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DIVAN JUBILJEJ U HUMSKOJ: Bibars Natho ušao u istoriju Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.24 u 18:42

Veliki dan za Natha

Fudbaleri Partizana danas u Humskoj dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije. Ovaj meč je poseban ne samo zbog važnosti za završnicu sezone, već i zbog jubileja kapitena Bibarsa Natha, koji će odigrati svoj 200. meč u dresu crno-belih.

Povodom ovog značajnog trenutka, Partizan je priredio iznenađenje za svog kapitena. Pre početka utakmice, pored terena je Nathu uručen specijalni poklon – potpisan i uramljen dres sa njegovim prezimenom i brojem „200“. Ovaj gest pokazuje koliko je Natho cenjen i koliko je značajan za klub.

FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Bibars Natho je u Partizan stigao 19. avgusta 2019. godine i zadužio dres sa brojem šest. Od tada, postao je jedan od najvažnijih i najcenjenijih igrača u novijoj istoriji kluba. Bivši kapiten izraelske reprezentacije postigao je 54 pogotka za Partizan, ostavljajući neizbrisiv trag na stranicama klupske istorije.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter