0
Evroliga

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN JASAN PRED FINALE: Sutra ćemo pobedi za naše navijače!

Objavljeno: 25.05.24 u 17:05

Ergin Ataman jasan.

Real Madrid će u nedelju od 19 časova u Berlinu igrati protiv Panatinaikosa u velikom finalu Evrolige, a španski tim želi da odbrani trofej iz prošle sezone.

Ergin Ataman, trener grčkog tima, pred finale je imao jasnu poruku.

“Veliki je ovo izazov. Odlaskom na Fajnal-for smo zadovoljili svet, sada želimo da pobedimo u finalu. Nadam se da ćemo imati podršku 10.000 navijača i da će biti kao da igramo u Oaki. Bilo bi to veoma značajno za nas, jer smo u Oaki izgubili jednu ili dve utakmice, i to u poslednjim sekundama”, poručio je Ergin Ataman pred finale i dodao:

“Došli smo ovde osećajući energiju sveta, siguran sam da ćemo sutra pobediti za Panatinaikosove navijače. Zabeležite to, siguran sam! Ako budemo igrali kako igramo u Oaki, moji igrači će dati sve od sebe i pobediti. Naš tim to zaslužuje”.

Prisetio se dana kada je odlučio da Efes zameni Panatinaikosom i šta mu je sin rekao…

“Moj sin je na početku sezone bio tužan što sam napustio Efes. Ali, kada je osetio karakter Panatinaikosa, tim i atmosferu u Oaki, počeo je da govori da ćemo stići do finala i pobediti. Možda je on vidovnjak”.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter