0
Domaći fudbal

from left Marko Stamenic, Guelor Kanga, Mirko Ivanic, Aleksandar Dragovic, Egor Prutsev, Milan Rodic, Stefan Mitrovic and Jovan Mijatovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ZVEZDA NACILJALA POJAČANJA: Dete kluba i afrička zver!

Objavljeno: 24.05.24 u 11:50

Zvezdu očekuje uzbudljivo leto

Crvena zvezda se priprema za jedan od najvažnijih prelaznih rokova u poslednjih nekoliko godina, s ciljem da napadne Ligu šampiona, kojoj je na samo korak od plasmana. Aktuelni šampion Srbije već je prodao Osmana Bukarija za 7 miliona evra, a očekuju se još nekoliko manjih transfera.

Neizvesnost vlada oko sudbina igrača poput Dragovića, Kataija, Glazera i Hvanga, za kog su stigle ozbiljne ponude. Klub bi voleo da zadrži Hvanga za Ligu šampiona jer se sjajno uklopio u ekipu.

Pored Luke Ilića, koji je već dogovorio prelazak u Crvenu zvezdu, očekuje se dolazak krilnog igrača koji će zameniti Bukarija. Nemanja Radonjić je glavni kandidat za ovu poziciju. Radonjić definitivno napušta Majorku i vraća se u Torino, gde nije u planovima kluba, što Crvena zvezda planira da iskoristi kako bi vratila reprezentativca Srbije.

Podsetimo, Radonjić je već sarađivao sa trenerom Milojevićem tokom prvog mandata u Crvenoj zvezdi.

Još jedna velika meta Crvene zvezde je vezni fudbaler APOEL-a, Dalsio. Ovaj reprezentativac Gvineje Bisao, rođen u Portugalu, ima 27 godina i dokazao je svoj kvalitet u kiparskom timu. Ugovor mu ističe za sedam dana, a igrao je za klubove kao što su Belenenseš, Benfika B, Rendžers, Panetolikos i Jonikos. Dalsio je imao ogroman uticaj na igru APOEL-a, a već je sarađivao sa Milojevićem tokom njegovog boravka u kiparskom klubu.

Očekuje se uzbudljiv prelazni rok za Crvenu zvezdu, s ambicijom da ojača tim i izbori se za plasman u Ligu šampiona.

45
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter