0
Evropske lige

Filip Kostic Dusan Tadic Dusan Vlahovic Aleksandar Mitrovic Nemanja Radonjic UEFA Euro 2024 Group G qualifying football match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, on Sept. 9, 2023.

VRAĆA SE U ITALIJU: Kakav je status reprezentativca Srbije posle neuspešnog boravka u Španiji?

Objavljeno: 24.05.24 u 10:15

Više se očekivalo od njega tokom ove pozajmice!

Iako je prvobitno izrazio želju da ostane u Španiji i nastavi igru za Majorku, srpski fudbaler Nemanja Radonjić će se vratiti u Italiju na kraju sezone.

Prema informacijama koje prenose mediji na Apeninskom poluostrvu, Torino će biti taj koji će na kraju doneti odluku o sudbini ovog fudbalera.

Radonjić je tokom proleća bio pozajmljen Majorki, ali cena otkupa nije bila visoka. Međutim, srpski fudbaler nije uspeo da ispuni određene uslove za obavezan otkup, među kojima su bili određen broj odigranih utakmica i postignutih golova.

S obzirom na to da nije ispunio očekivanja, povratak Radonjića u Italiju postaje sve izvesniji. Oči su uprte u Torino koji će odlučiti o daljoj karijeri ovog fudbalera.

Pored toga, sve više se spekuliše o mogućem povratku Radonjića u Crvenu zvezdu kako bi ponovo oživeo svoju karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter